Title Image

Spred budskabet lokalt

 

Annoncer

Annoncer er rigtig gode til at sprede dit budskab lokalt. En god annonce skaber opmærksomhed og skiller sig ud. Samtidig er den med til at skabe interesse for dit produkt eller din virksomhed – og gerne købelyst.

 

Når du vælger at bruge dine hårdttjente penge og din energi på indrykning af en annonce, er det aller vigtigste for dig at annoncen virker! Ellers kan du jo ligeså godt lægge dine penge og dit fokus et andet sted. Annoncer skal designes så de skiller sig ud – og så budskabet fortælles kort og præcist.

 

Derfor tager jeg gerne over, når den gode historie skal fortælles. Den historie, der handler om dit fantastiske nye produkt eller hvordan dit brand er med til at gøre verden til et bedre sted. Historien om, hvor billigt og simpelt det kan gøres, hvor mange muligheder der findes, eller hvordan din service er i top.

 

Annoncer er helt fantastiske formidlere af den gode historie. De har masser af fordele og uendelige muligheder, hvad enten det ønskede mål er: at skabe mersalg, større loyalitet blandt eksisterende kunder eller om at udbrede kendskabet til din virksomhed.

 

Tidligere cases

Find inspiration i de annoncer, jeg tidligere har lavet. Se hele min portfolio for flere cases

Download min profilbrochure

Eller se profilbrochuren online

Se flere eksempler her

Kontakt mig for pris
Kontakt mig via chatten eller udfyld formularen, så udregner jeg en pris til dig. Hvis jeg har al nødvendig info, kan jeg give en pris direkte. Hvis jeg mangler noget info for at kunne udregne en pris, kontakter jeg dig. Husk: Har du ikke hørt fra mig indenfor 2 dage, tjek dit spam-filter eller ring til mig.

    Priserne er inkl. grafisk udkast, opsætning og 3 korrekturgange. Evt billedlicens, fotoarbejde og tekstskrivning er ikke inkluderet. Ønskes nogle af disse ydelser, aftales det separat. Trykpriser bliver regnet individuelt pr. opgave, da prisen afhænger af format, oplag, kvalitet osv. Alle priser er ex. moms og levering.