Title Image

Plads til

den gode historie

 

Kataloger

Engang imellem er det fedt at have masser af plads, luft og overskud. Et katalog giver plads til at fortælle den gode historie – på en lækker og stilet måde.

 

Et katalog består af enkelte sider, der er limet i ryggen. Det giver et flot finish og et look i høj kvalitet. Designet og opsætningen afhænger af den historie, du ønsker at fortælle. Ønsker du at fremvise og sælge dine produkter, bør dit katalog have mange produktfotos, tydelig produktinfo og priser. Skal det præsentere dit brand, bør det indeholde flotte image- og stemningsfotos samt korte, fortællende tekster.

 

Uanset hvad dit mål er, kan du trygt lægge opgaven i mine hænder. Jeg vil designe dit katalog med dit mål for øje, både hvad angår idé, design, papirkvalitet og trykmetode. Jeg hjælper dig med at få skabt et komplet katalog, du kan bruge både i trykt og digital form.

 

Gode historier er der masser af – de skal bare fortælles …

 

Download vores profilbrochure

Eller se den online her

Et udpluk af vores kataloger

Se flere eksempler her

Kontakt mig for pris

Kontakt mig via chatten eller udfyld formularen, så udregner jeg en pris til dig. Hvis jeg har al nødvendig info, kan jeg give en pris direkte. Hvis jeg mangler noget info for at kunne udregne en pris, kontakter jeg dig. Husk: Har du ikke hørt fra mig indenfor 2 dage, tjek dit spam-filter eller ring til mig.


    Ved at udfylde denne formular accepterer du at vi gemmer dine indtastede data. Vi kontakter dig for nærmere info omkring opgaven.

    Priserne er inkl. grafisk udkast, opsætning og 3 korrekturgange. Evt billedlicens, fotoarbejde og tekstskrivning er ikke inkluderet. Ønskes nogle af disse ydelser, aftales det separat. Trykpriser bliver regnet individuelt pr. opgave, da prisen afhænger af format, oplag, kvalitet osv. Alle priser er ex. moms og levering.