Online og trykte kataloger

 

Online kataloger

Fremtiden er digital – det kan vi ikke overse. Folk vil have nemme, hurtige, digítale løsninger – med brugervenlig købsproces. Derfor designer jeg selvfølgelig dit katalog til online brug. Med et online katalog kan du fremvise dine produkter via dit website eller på mobil.

 

Et online katalog er meget prisvenligt, da der ingen omkostninger er til tryk. Det kræver blot et lækkert layout og en online platform.

 

Trykte kataloger

Vil du stadig gerne have muligheden for at kunne udlevere et trykt katalog, så er det bestemt det værd. Et trykt katalog er med til at give et endnu bredere billede af dit brand. Papirkvalitet, finish, farver og former er med til at stimulere sanserne.

 

Et trykt katalog kan bruges til at præsentere dit brand, sælge dine produkter eller fortælle en historie om dine værdier. Uanset hvad dit mål er, kan du trygt lægge opgaven i mine hænder. Jeg vil designe dit katalog med dit mål for øje, både hvad angår idé, design, papirkvalitet og trykmetode. Jeg hjælper dig med at få skabt et komplet katalog, du kan bruge både i trykt og digital form.

 

FÅ ET TILBUD

Se flere eksempler i min portfolio