Title Image

Masser af plads

 

Kataloger

Engang imellem er det fedt at have masser af plads, luft og overskud. Et katalog giver plads til at fortælle den gode historie – på en lækker og stilet måde.

 

Et katalog består af enkelte sider, der er limet i ryggen. Det giver et flot finish og et look i høj kvalitet. Designet og opsætningen afhænger af den historie, du ønsker at fortælle. Ønsker du at fremvise og sælge dine produkter, bør dit katalog have mange produktfotos, tydelig produktinfo og priser. Skal det præsentere dit brand, bør det indeholde flotte image- og stemningsfotos samt korte, fortællende tekster.

 

Uanset hvad dit mål er, kan du trygt lægge opgaven i mine hænder. Jeg vil designe dit katalog med dit mål for øje, både hvad angår idé, design, papirkvalitet og trykmetode. Jeg hjælper dig med at få skabt et komplet katalog, du kan bruge både i trykt og digital form.

 

Tidligere cases

Find inspiration i de kataloger, jeg tidligere har lavet. Se hele min portfolio for flere cases

Download min profilbrochure

Eller se profilbrochuren online

Kontakt mig for pris
Kontakt mig via chatten eller udfyld formularen, så udregner jeg en pris til dig. Hvis jeg har al nødvendig info, kan jeg give en pris direkte. Hvis jeg mangler noget info for at kunne udregne en pris, kontakter jeg dig. Husk: Har du ikke hørt fra mig indenfor 2 dage, tjek dit spam-filter eller ring til mig.

    Priserne er inkl. grafisk udkast, opsætning og 3 korrekturgange. Evt billedlicens, fotoarbejde og tekstskrivning er ikke inkluderet. Ønskes nogle af disse ydelser, aftales det separat. Trykpriser bliver regnet individuelt pr. opgave, da prisen afhænger af format, oplag, kvalitet osv. Alle priser er ex. moms og levering.