Godt design

Der skaber troværdighed

Grafisk design er det der repræsenterer din virksomhed udadtil; alt fra dit logo, annoncer, flyers, plakater, bannere, designs af visitkort, bøger,til hjemmeside osv. Din virksomheds grafiske design spiller derfor en vigtig rolle når du skal udtrykke dig overfor dine kunder.

 

Derfor er det så vigtigt!

Dit grafiske design er oftest det allerførste indtryk dine potentielle kunder får af din virksomhed. Derfor er det yderst vigtigt, at det grafiske ydtryk er flot og stilrent samt at der er en sammenhæng i de enkelt elementer. Hvis det visuelle giver en autentisk og troværdig oplevelse for dine potentielle kunder, er de meget mere villige til at købe dine produkter.

 

Hvorfor vælge en grafiker?

Du kan godt lave dit grafiske design selv. Men det du risikerer er, at din virksomhed opfattes som useriøs og utroværdig fra start af. Dårlige, uskarpe billeder og dårlig papirkvalitet udtrykker ikke kvalitetsbevidsthed. Det kræver ihvertfald en tung indsats at overbevise dine potentielle kunder om at du har nogle stærke produkter hvis ikke du har et stærkt grafisk design til at underbygge det. Du sparer penge på kort sigt, men går også glip af muligheden for at få boostet dit salg fra start af. De færreste iværksættere er heller ikke klar over, at de godt kan få stærk markedsføring uden det store budget. Dette er netop mit fokus: at styrke mindre virksomheder og bane vejen for dem til succes – for et budget hvor de kan følge med!