Hej med dig …

….jeg hedder Tanja og bor i Brande sammen med min mand og vores fem børn. Jeg startede min virksomhed Grapha op i 2014. Efter nogle år som grafiker i forskellige virksomheder havde jeg fået smag for at starte op som selvstændig.

 

 

Jeg startede op som selvstændig fordi det føltes rigtigt! Mine tidligere stillinger havde givet mig en bred viden indenfor den grafiske branche, men jeg savnede at kunne sætte mit helt eget præg på mit arbejde. At kunne fokusere på de opgaver og mennesker der interesserede mig, og som jeg gerne ville arbejde med.

 

For mig er det vigtigt at man laver det man er glad for og god til. I mine øjne har man succes når man gør netop det. Netop dette er grunden til at jeg har valgt at blive selvstændig – fordi det gør mig glad og jeg ved jeg har noget at byde på!

 

“Der er så mange fantastiske idéer derude!

 

Min opgave er at lytte til disse idéer
og omforme dem til konkret
og håndgribeligt design”

Jeg ønsker at være din foretrukne grafiker

Jeg ønsker at være den grafiker du ringer til, næste gang du har en god idé. Fordi folk med gode idéer interesserer mig. Fordi jeg ikke kan lade være med at involvere mig og ønsker at se mine projekter få succes. Fordi jeg gerne vil styrke mindre virksomheder i deres markedsføring – uden at de skal gå til et reklamebureau først.