Grafiker

med bred erfaring

Jeg hedder Tanja og bor i Brande sammen med mine tre børn. Jeg er uddannet grafiker fra Højer Designseminarium samt markedsføringsøkonom fra IBC i Kolding. Jeg har valgt at kombinere de to uddannelser da jeg mener de giver den bedste basis for at udføre arbejdet som grafiker.

Jeg har haft stillinger indenfor det grafiske siden jeg blev uddannet. Her har jeg hovedsaligt arbejdet indenfor markedsføring af tøjbranchen, da jeg har været ansat i marketingafdelingerne hos Fipotex Europe samt name it hos Bestseller. Men jeg har også arbejdet i en mindre grafisk virksomhed hvor vi servicerede mindre virksomheder med grafisk arbejde.

Udover mine faste stillinger har jeg i perioder arbejdet som freelancer og selvstændig grafiker.

 

Kreativ og teknisk

Som grafiker er jeg både kreativ og teknisk. Jeg kan se når et layout er i balance og kan tænke i kreative baner. Men samtidig har jeg også evnen til at sætte mig ind i det tekniske og udføre mit arbejde trods tekniske udfordringer. Dette gør, at jeg efterhånden kender mine grafiske programmer rigtig grundigt.

 

Mine kunder har nogle fantastiske idéer

Min mission er at lytte til disse gode idéer og omforme disse til konkret og håndgribeligt design.

Med min kreative sans, mit grafiske håndværk og min viden omkring målgruppen, er mit mål at gøre idéer til virkelighed. Med en sans for, hvad kunden ønsker at udtrykke og med fokus på at styrke kundens markedsføring … og skabe succes for kunden”

 

Jeg ønsker at være din foretrukne grafiker

Jeg ønsker at være den grafiker du ringer til, næste gang du har en god idé. Fordi folk med gode idéer interesserer mig. Fordi jeg ikke kan lade være med at involvere mig og ønsker at se mine projekter få succes. Fordi jeg gerne vil styrke mindre virksomheder i deres markedsføring – uden at de skal gå til et reklamebureau først.

 

Hvorfor startede jeg op som selvstændig?

Jeg startede op som selvstændig grafiker i september 2014. Dette gjorde jeg efter at have arbejdet som grafiker de seneste 10 år. Jeg startede op som selvstændig fordi det føltes rigtigt! Mine tidligere stillinger havde givet mig en bred viden indenfor den grafiske branche, men jeg savnede at kunne sætte mit helt eget præg på mit arbejde. At kunne fokusere på de opgaver og mennesker der interesserede mig og som jeg gerne ville arbejde med. For mig er det vigtigt at man laver det man er glad for og god til. I mine øjne har man succes når man gør netop det. Netop dette er grunden til at jeg har valgt at blive selvstændig – fordi det gør mig glad og jeg ved jeg har noget at byde på!