Freelance grafiker

Som virksomhedsejer er der dagligt en masse ting at tage stilling til. Du ønsker, at din markedsføring skal køre uden problemer og uden at det skal tage for megen af din tid. Samtidig vil du gerne bruge din tid til det du er god til: at drive din forretning!

 

Når du har for travlt

 

Har du – periodevis eller løbende – brug for en freelance grafiker? Så kan jeg hjælpe dig. Jeg tilbyder at træde ind i din virksomhed som en ekstra hånd til markedsføringen. Jeg arbejder hovedsaligt fra mit eget kontor, men tager gerne opstarts- eller opfølgende møder. Jeg har udstyret og de professionelle grafiske programmer og kan også tilpasse mig andre systemer.

 

Når du trænger til ny inspiration

 

Trænger din markedsføring til nye friske øjne og et friskt pust – kan jeg også hjælpe dig. Jeg ser på det overordnede udtryk i din nuværende markedsføring og udarbejder de tiltag, der skal til, for at din virksomheds markedsføring er up-to-date.

 • Fast timepris
 • DKK650,-pr. time ex. moms
  • Fast lav timepris
  • Fleksibel booking
  • Erfaren og effektiv arbejdskraft
  • Ingen udgifter til ansættelse

 • BOOK MIG HER
 • 1 dag (6 timer)
 • DKK3100,-pr dag (6 timer) ex. moms
  • Til større projekter
  • Rabat på timepris
  • Arbejde udføres fra mit kontor
  • Opstartsmøde kan aftales

 • BOOK MIG HER

Ring på tlf. 51 90 33 21 for en uforpligtende snak

Fordelene er mange:

Ingen lønomkostninger

Du slipper for at ansætte en ekstra grafiker i afdelingen. En grafiker som fra dag 1 skal have en fast løn og som hvis løn højst sandsynligt først indtjenes efter et par måneder. Måske vurderer du at der heller ikke er opgaver nok til en grafiker i alle perioder.

 

Intet administrativt besvær

Intet papirarbejde og administration som ved ansættelse. De eneste papirer du skal tage stilling til er den faktura jeg sender til dig ved projektets slut.

 

Lave omkostninger

Min timepris som freelance grafiker er på 650,- kr. ex. moms. Ved længerevarende opgaver kan timeprisen varieres.

 

Ingen investeringer i udstyr

Jeg medbringer mit eget udstyr (Mac) og programmer og kan sidde i jeres afdeling eller på mit eget kontor.

 

Nye kompetencer

Du tilføjer nye kompetencer til din afdeling og en bredere viden.

 

Geografisk uafhængig

Du er ikke afhængig af at finde kompetencer i dit nærområde. Jeg kan udføre mit arbejde som freelance grafiker for dig fra mit kontor. Vores kommunikation vil derfor foregå online. Det kan dog være en fordel at jeg kommer til et kort møde inden projektets start.

 

Dette kan jeg hjælpe dig med

Hjælp til større virksomheder

Som freelance grafiker vil jeg kunne træde ind i din marketingafdeling som en hjælpende hånd i travle perioder. Så slipper du for at ansætte en grafiker mere. Jeg vil kunne medbringe eget udstyr eller arbejde på jeres eksisterende. Jeg er hurtig til at lære nye systemer og arbejder hurtigt og struktureret.

 

Hjælp i mindre virksomheder

Sidder du i en virksomhed uden marketingafdeling vil jeg kunne hjælpe med at udvikle, optimere eller vedligeholde din nuværende markedsføring. Jeg vil kunne hjælpe hvis du f.eks skal have udarbejdet et katalog, have en annonce i avisen, udarbejdet præsentationer til dit salgsteam, en ny brochure, online katalog o.s.v. Jeg anbefaler at vi tager et opstartsmøde for at grundlaget for et sundt og effektivt samarbejde kan bliver så godt som muligt. Efterfølgende vil jeg kunne arbejde fra mit kontor af. Jeg vil hurtigt komme til at kende din virksomhed og dens grafiske linie.

 

Hvad er mine egenskaber som freelance grafiker?

Som grafiker arbejder jeg meget selvstændigt. Jeg er hurtigt i gang med en opgave og får den nemt i mål på egen hånd. Jer er både kreativ og teknisk.  Jeg kan se når et layout er i balance og ved, hvilke virkemidler jeg skal benytte.

Jeg har en uddannelse indenfor markedsføring, derfor har jeg en grundlæggende viden omkring, hvordan man markedsfører en virksomhed.

Samtidig er jeg meget god til at klare tekniske udfordringer i min hverdag og har nemt ved at tillære mig nye systemer og programmer.

Tidligere stillinger

Bestseller A/S

2013-2014

Grafiker i marketingafdelingen i name it (Bestseller) med ansvar for labelmanual og emballagedesign, in house dekoration i forbindelse med sælgermøder, billedredigering, annoncer, flyers, posters o.a.

 

Bestseller A/S

2008-2011

Grafiker i marketingafdelingen i name it (Bestseller) med ansvar markedsføring af butikker: annoncer, flyers, posters, salgsmateriale o.a.

 

Fipotex Europe A/S

2006-2008

Grafiker med ansvar for marketingafdelingen med opgaver som emballageudvikling, salgsmateriale, brochurer, produktfotografering og diverse marketingmaterialer.

 

Hedahl Multimedia

2005-2006

Grafiker i et mindre grafisk bureau med opgaver for mindre virksomheder: annoncer, brochurer, plakater, visitkort, hjemmesider o.a.

 

 

IT-kendskab

Superbruger

Adobe CC 2014 – InDesign, Photoshop, Illustrator.

 

Bruger

Microsoft Office

WordPress