Title Image

Den gode historie …

Handler om dig og din virksomhed

Alle virksomheder har en god historie at fortælle … også din. Men at omsætte den historie til noget konkret kan være en svær og tidskrævende proces. Derfor tager jeg gerne over, når den gode historie skal fortælles.

 

Den historie, der handler om dit fantastiske nye produkt, eller hvordan dit brand er med til at gøre verden til et bedre sted. Historien om, hvor billigt og simpelt det kan gøres, hvor mange muligheder dine kunder har, eller hvordan din service er i top.

 

Jeg hedder Tanja, og jeg arbejder til dagligt med at omsætte de gode historier til noget konkret. Jeg er ejer af virksomheden Grapha i Brande, som designer kataloger, brochurer, annoncer, logodesigns, plakater, flyers, videoer og meget andet. Du kan se mere om de enkelte løsninger her på siden samt eksempler på løsninger til mine kunder.