Title Image

Sig det med få ord

 

Brochurer, hæfter og foldere

Brochurer er fantastiske formidlere af det simple budskab. Med få midler kan du præsentere dit produkt, din virksomhed eller dine ydelser med en flot og fængende brochure.

 

Brochurer – eller hæfter som nogle kalder dem – består af flere sider, der er foldet på midten og hæftet i ryggen. Brochurer er prisvenlige, og med speciel finish og højkvalitets-papir kan du få et flot og unikt resultat.

Foldere består af et enkelt ark, der er foldet 1-3 gange. De kan være supersmarte til omdeling, da de er billige at producere. Med flotte billeder og en stilet opsætning kan du få et professionelt look.

 

Jeg vil gerne gøre livet mere simpelt for dig som selvstændig. Du har mange bolde i luften og masser af ting i gang på samme tid, mens pengene skal tjenes og kunderne serviceres.

Derfor tager jeg gerne over, når den gode historie skal fortælles. Den historie, der handler om dit fantastiske nye produkt eller hvordan dit brand er med til at gøre verden til et bedre sted. Historien om, hvor billigt og simpelt det kan gøres, hvor mange muligheder der findes, eller hvordan din service er i top.

 

Gode historier er der masser af – de skal bare fortælles …

 

 

Download vores profilbrochure

Eller se den online her

Et udpluk af vores brochurer

Se flere eksempler her

Kontakt mig for pris

Kontakt mig via chatten eller udfyld formularen, så udregner jeg en pris til dig. Hvis jeg har al nødvendig info, kan jeg give en pris direkte. Hvis jeg mangler noget info for at kunne udregne en pris, kontakter jeg dig. Husk: Har du ikke hørt fra mig indenfor 2 dage, tjek dit spam-filter eller ring til mig.


    Ved at udfylde denne formular accepterer du at vi gemmer dine indtastede data. Vi kontakter dig for nærmere info omkring opgaven.

    Priserne er inkl. grafisk udkast, opsætning og 3 korrekturgange. Evt billedlicens, fotoarbejde og tekstskrivning er ikke inkluderet. Ønskes nogle af disse ydelser, aftales det separat. Trykpriser bliver regnet individuelt pr. opgave, da prisen afhænger af format, oplag, kvalitet osv. Alle priser er ex. moms og levering.