Title Image

Sig det med få ord

 

Brochurer, hæfter og foldere

Brochurer er fantastiske formidlere af det simple budskab. Med få midler kan du præsentere dit produkt, din virksomhed eller dine ydelser med en flot og fængende brochure.

 

Brochurer – eller hæfter som nogle kalder dem – består af flere sider, der er foldet på midten og hæftet i ryggen. Brochurer er prisvenlige, og med speciel finish og højkvalitets-papir kan du få et flot og unikt resultat.

Foldere består af et enkelt ark, der er foldet 1-3 gange. De kan være supersmarte til omdeling, da de er billige at producere. Med flotte billeder og en stilet opsætning kan du få et professionelt look.

 

Online medier

Ønsker du at vise din folder digitalt – f.eks som en PDF du kan sende pr mail – eller integreret på f.eks dit website kan det også lade sig gøre. Jeg kan udarbejde digitale foldere til dig i forskellige formater – alt efter platformen.

Tidligere cases

Find inspiration i de brochurer, jeg tidligere har lavet. Se hele min portfolio for flere cases

Download min profilbrochure

Eller se profilbrochuren online

Kontakt mig for pris
Kontakt mig via chatten eller udfyld formularen, så udregner jeg en pris til dig. Hvis jeg har al nødvendig info, kan jeg give en pris direkte. Hvis jeg mangler noget info for at kunne udregne en pris, kontakter jeg dig. Husk: Har du ikke hørt fra mig indenfor 2 dage, tjek dit spam-filter eller ring til mig.

    Priserne er inkl. grafisk udkast, opsætning og 3 korrekturgange. Evt billedlicens, fotoarbejde og tekstskrivning er ikke inkluderet. Ønskes nogle af disse ydelser, aftales det separat. Trykpriser bliver regnet individuelt pr. opgave, da prisen afhænger af format, oplag, kvalitet osv. Alle priser er ex. moms og levering.