Billedredigering

At billeder ser professionelle og tiltrækkende ud er vigtigt, allerede fra første øjekast. Billeder fanger øjet, og de er det første, man ser på et website eller i en brochure. Er der nogle klare fængende billeder, får man lyst til at se mere. Er billederne dårlige, uskarpe og mørke, mister man fokus og interessen.

 

Et professionelt touch.

Måske ejer du en webshop, hvor produkterne skal præsenteres professionelt og i en høj kvalitet? Tager du måske dine billeder selv? Med en professionel billedredigering kan billeder med f.eks dårlig belysning eller matte farver gøres lækre og præsentable.

Bryllup og andre store øjeblikke

 

Du har haft den største dag i dit liv – med masser af gode minder, godt selvskab og oplevelser. Du ser billeder igennem fra dagen, og det går op for dig, at du kun sidder inde med dårlige billeder –  taget med et halv-dårligt kamera, slørede og med dårlig belysning. Men ofte kan disse billeder også reddes – i professionelle hænder.

 

Jeg laver billedredigering af livets store øjeblikke –  så du også har en mulighed for at få flotte billeder fra din store fest. Jeg ændrer lyssætning, kontraster, fjerner og tilføjer elementer, farver osv. Resultatet bliver et billede du er tilfreds med, som kan printes på forskellige medier og evt. forstørres.

Fritlægning

 

Jeg fritlægger billeder ud fra den idé, at billedet skal være så perfekt som muligt. Jeg går meget i detaljer omkring mine fritlægninger. Derfor fritlægger jeg billeder med f.eks hår og pels på en måde, så det ser professionelt og ægte ud. Med sans for detaljen.

 

Nogle billeder er lette at fritlægge og tager derfor ikke så lang tid med de grafiske værktøjer jeg har tilgængelig. Skal du have fritlagt mange billeder, får du altid en fast pris på fritlægning.

 

Billedredigering

Spørg om pris