Title Image

Logodesign fra 3500,-

Først vil jeg sige: Hatten af for dig! Du er en af de mennesker, der har turdet tage springet ud i livet som iværksætter. Du har sikkert lagt masser af timer og tanker i din nye eller kommende virksomhed allerede. Overvejet for og imod … men har valgt at gøre det! Uanset om det bagvedliggende ønske er at tjene store penge eller få mere balance i hverdagen, ønsker du selvfølgelig at det skal blive en stor succes. For at skabe succes i din virksomhed er det vigtigt, at du giver den en flot påklædning. Den skal se godt ud. En rigtig god start vil være at se på din virksomheds kommende logodesign.

Virksomhedens  påklædning

Dit logo (og din generelle grafiske profil) er nemlig din virksomheds påklædning. Det er ofte det som dine potentielle kunder ser først – og dermed også det, de dømmer ud fra. Det nytter ikke at have en pæn skjorte på og slips hvis du går i træsko! Dit slips kan være nok så pænt og skabe troværdighed omkring dig som samarbejdspartner/leverandør. Men et par træsko – selv nogle pæne træsko – vil altid trække helhedsindtrykket ned.

Ud fra dit logo skabes der altså en holdning til din virksomhed. Er du professionel? Hvilken værdi skaber din virksomhed? Hvilken type produkter/ydelser sælger du? Hvilken følelse skaber dit produkt?

Det gode logo

Du behøver selvfølgelig ikke vide noget om alt dette. Det er jo det, du har mig til :0) Et stærkt logo kræver nemlig at jeg gør mig nogle tanker omkring, hvad dit logodesign skal signalere. Hvilken kernehistorie ønsker du at fortælle? Hvorfor eksisterer din virksomhed og hvilken forskel gør din virksomhed i verden?  Sammen beslutter vi os for, hvem din ønskede målgruppe er. Er du i tvivl om hvordan din virksomhed skal klædes på, kan du købe min e-bog omkring branding her.

Hos mig kan du få designet et logo fra 3500,- ex moms. Som nystartet virksomhedsejer kan det selvfølgelig godt være dér, du vælger at spare pengene. Fordi du måske ser vigtigere områder at bruge pengene på. Min holdning til det er selvfølgelig, at du styrker din virksomhed fra start med et unikt logodesign. Så for mig at se er et unikt logo et must – hvis du ønsker at tiltrække de helt rigtige kunder. Så er de penge hurtigt tjent ind igen :0)

Går du til et reklamebureau vil du oftest komme til at betale fra 10.000,- og opad for dit logodesign. Min forholdsvis billige pris betyder dog ikke, at kvaliteten ikke er i top. Når jeg laver et logodesign gør jeg det altid “fra bunden af”. Jeg går ikke ud og kopierer andre eller køber standardiserede elementer til dit logo. Derfor laver jeg kun 1 udkast fra start! Fordi jeg ikke mener at det er fair at give dig 20 forskellige udkast at vælge imellem. For jeg bliver nødt til at tage dig seriøst og lave et logodesign der holder mange år fremover.

Min måde at arbejde på er at skabe en god forståelse for din virksomhed og dine ønsker. Jeg bruger min viden omkring markedsføring til at designe dit logo, så det rammer den rigtige målgruppe og udtrykker din virksomheds værdier. Dermed får du et logo der ikke blot ser flot ud, men som er gennemtænkt og gennemarbejdet.

Du kan læse mere om, hvordan det foregår længere nede på siden.

Sådan foregår det når fra du bestiller et logodesign hos mig til du har det

Logodesign