Kataloger med fokus på udtryk og indtryk

Kataloger kan have forskellige funktioner, alt efter hvad målet er med det. Et katalog kan være med til at sælge flere produkter eller det kan være med til at brande din virksomhed.

Designet af et katalog vil altid være præget af, hvad målet er. Et katalog med fokus på salg vil oftest have tydelige, funktionelle produktfotos, tydelige priser og omfattende information. Her skal den grafiske opbygning være overskuelig og mere “styret”.

Et katalog med fokus på branding vil oftest have modelfotos taget i studie eller på location. Her er der større fokus på udtryk end information. Her er det stor mulighed for at skabe sit helt eget udtryk med farver, former og typografiske elementer.

Ønsker du at få designet dit næste katalog hos mig, kan jeg hjælpe dig med idéudvikling, grafisk opsætning og evt. tryk.

Når jeg designer kataloger sørger jeg ikke blot for, at det ser lækkert og indbydende ud – jeg arbejder også på at være struktureret omkring data og indhold. Så bliver processen fra start til slut lettest for begge parter.

Du kan se eksempler på kataloger jeg har designet her til højre. Klik på billedet for at se hele kataloget.

Ved at udfylde denne formular accepterer du at vi gemmer dine indtastede data.