Grafisk design trends 2018

Grafisk design trends 2018

Grafisk design trends 2018 – du bør holde øje med

Trends er altid vigtige at have for øje når du skal markedsføre din virksomhed. At finde ud af hvad der rører sig i branchen, hvordan andre markedsfører sig osv. Ikke fordi du skal kopiere dine konkurrenter, men det kan altid være en god idé at vide hvad der rører sig – og hvad der ikke gør. Så kan du tage bevidste valg. Eller lade mig gøre det for dig :0)

I dette indlæg har jeg samlet 8 bud på grafisk design trends for 2018.

Vidne til dagligdagen

Snapchat og Instagram har været med til at skabe en trend med fotos der beskriver dagligdagen. Fotos der er taget i en vinkel og et lys der gør, at det føles som at være der selv. Det er dermed ude med intetsigende opstillede fotos og inde med nærværende, personlige fotos. Brug den stil til at gøre din markedsføring mere troværdig og nærværende. Du kan f.eks få taget fotos at situationer hvor dit produkt/ydelser bliver inkorporeret.

Drone fotos

Drone optagelser bliver mere og mere populære. Fotos taget med drone giver et nyt perspektiv på verden og mulighed for at se den fra nye vinkler. Brug drone-fotos for at skabe en stemning omkring din virksomhed eller hvis din virksomhed har en unik placering.

Mennesker og teknologi

Flere og flere mennesker benytter sig af moderne teknologi. Dermed bliver det også mere populært at bruge fotos af mennesker sammen med teknologi som smartphones, tablets, computere o.s.v. Brug disse fotos for at illustrere at du “er med på bølgen”. De vil være med til at tiltrække en yngre målgruppe.

Surrealistisk virkelighed

Her får kreativiteten frit spil. Takket være fotoredigerings-programmer er det muligt at skabe kunstige verdener der stimulerer fantasien og følelserne. De kan være meget stærke og rigtig gode til at skabe blikfang. Brug en professionel grafiker eller leg med det selv via et af de mange gratis fotoredigerings-programmer.

360 graders fotos

Ved hjælp af 360 graders fotos kan du få et foto der viser et sted/situation fra alle sider. Stilen er blevet meget populær blandt f.eks ejendomsmæglere. Brug den f.eks til at vise din virksomhed indefra. Derved skaber du en stemning omkring din virksomhed.

Old School

Som en modsætning til fotos med mennesker og teknologi vil der også komme en trend med fotos af mennesker der benytter mere “gammeldags” enheder. Det kan være f.eks trykte bøger, spejlreflekskameraer og trykknap-telefoner. Brug billederne til at skabe nostalgi omkring et produkt eller en ydelse.

Farverige mønstrede baggrunde

Fotos med farverige mønstre og former kan være en stærk måde at styrke din virksomheds brand. Brug f.eks mønstrede fotos i baggrunden af dit website, dine præsentationer, dine printede materialer o.sv. De kan være et stærkt alternativ til f.eks tegnede baggrunde eller intetsigende mønstre.

Ufiltreret hverdag

Dette er fotos der viser den ufiltrerede hverdag. Her er ingen filtre, ingen opstillede modeller og ingen kunstig belysning. Dette får dine fotos til at virke dragende og troværdige.

No Comments

Post a Comment