Facebook – få dine kunder tættere på dit brand

Facebook er et fantastisk medie til at skabe kundeengagement, branding og effektiv markedsføring – hvis det bliver brugt korrekt. På Facebook er der så mange indtryk og påvirkninger at man skal være dygtig for at skille sig ud. Det er vigtigt at dine opslag fanger blikket og leverer klare budskaber.

En stærk grafisk profil på Facebook er med til at skabe genkendelighed. Med et grafisk look tilpasset dine øvrige marketingmaterialer styrker du din virksomheds brand og skaber genkendelighed. Derfor kan du vælge en abonnementsløsning, der tilgodeser dine behov. Via løsningen sikrer du, at dine vigtigste opslag ses og er med til at styrke dit brand.

En abonnementløsning er oftest den bedste løsning for dig, så du er sikret at din Facebook-side bliver løbende opdateret. Rent praktisk foregår det ved, at vi månedsvis planlægger dine kampagner. Derefter leverer vi løbende grafiske opslag du enten selv kan uploade på din Facebook-side eller lade os om det. Du kan vælge forskellige løsninger, alt efter dit behov og budget.

 


Facebook simple

475,-
  • 1 månedligt opslag/annonce. Abonnement på 475,- ex. moms pr. måned.
  • Prisen dækker ikke selve annonceringen, kun opbygning af annoncer.

Facebook boost

1250,-
  • 4 månedlige opslag/annoncer. Abonnement på 1250,- ex. moms pr. måned.
  • Prisen dækker ikke selve annonceringen, kun opbygning af annoncer.

Facebook effect

650,-
  • 2 månedlige opslag/annoncer. Abonnement på 650,- ex. moms pr. måned.
  • Prisen dækker ikke selve annonceringen, kun opbygning af annoncer.

Hos Nikke – et eksempel

Nikke Gashi har en frisørsalon i Vamdrup og har haft stor succes med hendes tilstedeværelse på Facebook. Hun har valgt en abonnementsløsning der gør, at hun kan få fremhævet hendes vigtigste kampagner. Samtidig med at hun selv uploader indhold på hendes Facebook-side.

Facebook opslag
Facebook opslag
Facebook opslag