Drømmer du også om at lave en e-bog?

Sidder du som mange andre med en god idé til en e-bog? Ved du ikke helt hvordan du skal gribe det an og om det kan betale sig at udgive din e-bog? Fordelene ved at udgive en e-bog fremfor en trykt bog er mange: De er hurtige at producere, de er lette for din kunder at købe her og nu, de er gode for miljøet da de ikke skal trykkes og dine kunder kan tage dem med overalt. Altså: har du en unik viden som du mener dine kunder bør have adgang til, er der ikke mange gode undskyldninger tilbage!

Hvordan kommer du så videre?

Det første skridt du kan tage er at kontakte mig. Du giver mig et brief på din idé og sammen finde vi ud af, hvordan din e-bog skal opbygges. Jeg vil stille dig nogle spørgsmål som: Har du selv billeder til bogen? Har du al teksten klar? Hvordan skal udtrykket være? Skal du have noget interaktivt i din bog som links og knapper? Når vi har fået alle detaljer på plads, vil jeg arbejde på at opsætte din e-bog. Du vil løbende få korrekturer til den færdige e-bog er på plads. Du vil herefter få din e-bog som en alm. eller interaktiv PDF.


Et eksempel på e-bog fra start til slut.

Jeg blev en dag kontaktet af Vibeke, en tidligere kunde. Hun er instruktør i Qigong – kinesisk helsegymnastik. Hun fortalte, at hun rigtig gerne ville lave en e-bog. Men hvordan laver man en e-bog? Hvor skal man starte og hvordan får man den fra idé til færdig digital publikation? Hun vidste præcis hvilken e-bog hun ville lave. Hun ville lave en e-bog med Qigong øvelser, hvor de enkelte øvelser skulle vises med billeder, men der skulle også være noget grundlæggende viden omkring Qigong. Hun havde nogle flotte billeder og havde skrevet teksten klar. Men hun ønskede at bogen skulle udstråle den stemning, den ro og elegance som Qigong står for. Til det behøvede hun en grafiker der kunne løfte layoutet af hendes e-bog. Så e-bogen ville have et professionelt udtryk og styrke hendes virksomhed og brand.

E-bog fra idé til digital publikation

Vibeke havde fået taget nogle flotte fotos af hende selv, hvor hun lavede øvelserne. Dem sendte hun til mig sammen med teksten til bogen. Vi talte sammen omkring opbygningen af bogen. Hvad skulle den kunne og hvordan ville læseren bruge den? Efter nogle uger med sparring og nye idéer og tilføjelser til bogen blev den klar. Vibeke blev positivt overrasket. For nu kunne hun se resultatet af de tanker hun havde gjort sig omkring hvad hendes bog skulle indeholde og hvordan den skulle se ud. Hendes bog fik sit eget univers med farver, former og sprog.  Du kan se et udsnit af hendes bog i menuen til højre.

Har du en idé til en e-bog?

Sidder du med en idé til en e-bog, men ved ikke helt hvordan du skal gribe det an? Jeg hjælper dig med sparring på billeder, tekst, opsætning og udgivelse af din e-bog. Alt du skal gøre er at kontakte mig, og så kan vi tage en snak om dine ønsker.