Title Image

Billedredigering

Et professionelt touch

At billeder ser professionelle og tiltrækkende ud er vigtigt, allerede fra første øjekast. Det er oftest billeder man ser som det første, når man f.eks går ind på et website eller læser en brochure. Er der nogle klare fængende billeder, får man lyst til at se mere. Er billederne uskarpe og mørke, mister man fokus og interessen. Professionel billedredigering kan give dine billeder et professionelt touch.

Måske ejer du en webshop, hvor produkterne skal præsenteres professionelt og i en høj kvalitet? Tager du måske dine billeder selv? Med en professionel billedredigering kan billeder med f.eks dårlig belysning eller matte farver gøres lækre og præsentable.

Billedredigering

Billedredigering

Bryllupsbilleder

 

Jeg får ofte forespørgsler fra nygifte par, der fortryder at de ikke fik taget professionelle billeder til deres bryllup. De sidder inde med billeder taget af gæsterne –  taget med et halv-dårligt kamera, slørede og med dårlig belysning. Men ofte kan disse billeder også reddes – i professionelle hænder.

Jeg laver redigering af bryllupsbilleder så du også har en mulighed for at få flotte billeder fra din store fest. Billeder der kan fremkaldes og forstørres.

redigering af bryllupsfotos

Fritlægning

 

Jeg fritlægger billeder ud fra den idé, at billedet skal være så perfekt som muligt. Jeg går meget i detaljer omkring mine fritlægninger. Derfor fritlægger jeg billeder med f.eks hår og pels på en måde, så det ser professionelt og ægte ud. Med sans for detaljen.

Nogle billeder er lette at fritlægge og tager derfor ikke så lang tid med de grafiske værktøjer jeg har tilgængelig. Skal du have fritlagt mange billeder, får du altid en fast pris på fritlægning.

 

Spørg om pris

Ved at udfylde denne formular accepterer du at vi gemmer dine indtastede data.

Billedredigering