Design af bannere der skiller sig ud

Står du og skal skabe opmærksomhed omkring et nyt produkt? Vil du reklamere for et godt tilbud? Så kan et nyt banner være løsningen du søger. Jeg laver design af bannere der skiller sig ud. Så du får den opmærksomhed du søger. Det drejer sig både om bannere til din webshop, fysiske bannere til udendørs brug eller roll-up bannere til dit showroom eller en messe.


Bannere

Udendørsbannere

Det fysiske banner bruges ofte i gadebilledet. Det kan bruges til at skabe opmærksomhed på f.eks et nyt produkt. Fordelen ved at placere et banner i gadebilledet er, at det ses af mange og at det har stor gennemslagskraft. Udfordringen for designeren er at gøre budskabet klart og tydeligt. Det skal helst være hurtigt at afkode hvad budskabet er.

Bannere

Roll up banner

Et roll-up banner bruges ofte til at medbringe på messer eller til showrooms. Her er det vigtigt at der er fokus på lige netop det enkle budskab du ønsker at kommunikere.

Bannere

Web banner

Løft din webshop hurtigt og enkelt med et nyt web banner. Et web banners fornemste opgave er at fange opmærksomheden hos dine brugere og skabe fokus på et bestemt budskab.