Annonce design der virker – undgå spildte reklamekroner

Hvorfor indrykker du annoncer i den lokale avis? Er det for at støtte lokalavisen og dermed gøre en god gerning – nej vel? Du gør det helt sikkert fordi du har et budskab du ønsker at få frem. Derfor er det vigtigt, at designet af dine annoncer har fokus på budskabet.

Det er vigtigt at din annonce skiller sig ud og leverer budskabet klart og tydeligt … ellers kan dine annoncekroner være tabt. For hvem gider at indrykke en annonce der ikke virker?

Dine annoncer skal ikke blot laves med den korrekte tekst og i korrekt format – dette er tekniske detaljer som der bare skal være på plads.  Det vigtigste ved  annonce design er at det virker! Vil du sælge et nyt produkt? Ønsker du måske at tiltrække en ny målgruppe? Du kan læse mit indlæg omkring effektive annoncer her.

Jeg kan godt lide design af annoncer der skiller sig ud fra resten. Annoncer som bliver set og som skaber nysgerrighed hos læseren. Med min baggrund indenfor markedsføring har jeg også en forståelse for hvad der virker i en annonce…og hvad der ikke gør. Uanset om du ønsker at reklamere for et nyt produkt, en begivenhed eller et fantastisk tilbud, er det vigtigt at huske hvem du kommunikerer med. Hvem er din målgruppe og hvad fanger deres opmærksomhed? Hvilket budskab ønsker du at fortælle?

Hvilke virkemidler bruges ved design af annonce?

Når der skal designes en annonce har jeg altid fokus på, hvordan annoncen leverer budskabet bedst. Derfor benytter jeg mig af et marketing-værktøj når jeg laver annonce design: AIDA-modellen.

Skabe opmærksomhed

For det første skal annoncen skabe opmærksomhed. Det gør den ved farver der komplementerer hinanden eller billeder der fanger øjet. Ved anderledes former og sjove, skæve vinkler.

Vække interessen

Annoncen skal skabe interesse hos beskueren. Det gør den ved at have et sigende og aktuelt indhold med gode punchlines.

Skabe et behov

Annoncen skal dernæst skabe et behov hos beskueren. Dette gøres ved at fokusere på de fordele og det udbytte man får ved det produkt eller den ydelse, annoncen reklamerer for.

Opfordre til handling

Annoncen skal få beskueren til at foretage en handling. Det gør den ved sætninger som “køb på www.xxx.dk”, eller “ring på tlf. xx xx xx xx. De såkaldte call-to actions.


Bestil annonce design her

Ønsker du sparring omkring din annonce eller et tilbud på annonce design? Så kan du kontakte mig via formularen her. Jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Ved at udfylde denne formular accepterer du at vi gemmer dine indtastede data.