Title Image

At skille sig ud …

Når du vælger at bruge dine hårdttjente penge og din energi på indrykning af en annonce, er det aller vigtigste for dig at annoncen virker! Ellers kan du jo ligeså godt lægge dine penge og dit fokus et andet sted. Annoncer skal designes så de skiller sig ud – og så budskabet fortælles kort og præcist.

 

Derfor tager vi gerne over, når den gode historie skal fortælles. Den historie, der handler om dit fantastiske nye produkt eller hvordan dit brand er med til at gøre verden til et bedre sted. Historien om, hvor billigt og simpelt det kan gøres, hvor mange muligheder der findes, eller hvordan din service er i top.

Gode historier er der masser af – de skal bare fortælles …

 

Annoncer er helt fantastiske formidlere af den gode historie. De har masser af fordele og uendelige muligheder, hvad enten det ønskede mål er: at skabe mersalg, større loyalitet blandt eksisterende kunder eller om at udbrede kendskabet til din virksomhed.

 

Det kan gøres så enkelt …

Vi har gjort det enkelt og overskueligt for dig at få din historie fortalt. Vi har nemlig på forhånd fastlagt priser på design af annoncer – som du kan bestille direkte på siden.

Du skal blot tage stilling til, hvor du vil indrykke din annonce – digitalt eller på print – og derefter bestille her på siden. Vi kontakter dig når vi modtager bestillingen, og aftaler nærmere med dig omk. indhold, forventninger, tillæg osv.

 

Vi giver det videre …

Som en ekstra bonus er du med til at skabe endnu flere gode historier. 10% af det beløb du betaler går nemlig til et velgørende formål. Du kan selv være med til at bestemme, hvad dit beløb skal gå til. Du kan vælge mellem 3 organisationer:

 

Børns Vilkår

Alt for mange børn i Danmark står alene med deres problemer. Børns Vilkår kæmper for, at ingen børn i Danmark svigtes – hverken af barnets nærmeste voksne eller af samfundet. BørneTelefonen har tusindvis af samtaler med børn, hvor de fortæller om det, de ikke kan tale med andre om. BørnsVilkår, at alle børn har i hvert fald én, som lytter – og hjælper børnene med at få den støtte og omsorg, de har brug for. Læs mere på BørnsVilkår.dk

 

IasDanmark

IAS hjælper udsatte børn i Østafrika, Afrikas Horn og Grækenland. IAS er sat i verden for at redde liv, skabe mulighed for selvhjælp og give mennesker værdighed gennem forvandling som går udover nødhjælp og udvikling. Læs mere på IasDanmark.dk

 

LandOfHope

I løbet af det sidste årti er hekseanklager mod børn i Nigeria steget dramatisk, især i delstaten Akwa Ibom, hvor Land of Hope´s børnecenter ligger. Det er en kompleks blanding af sociale, økonomiske og religiøse årsager, der ligger bag væksten i troen på heksekraft og sort magi. Hvis man skal bekæmpe overtroen, skal man derfor have fat i selve kernen af problemet, og den ligger ude i de fattige landsbyer, hvor Land of Hope laver oplysningsarbejde. Land of Hope er førende i kampen mod overtro, som bekæmpes med uddannelse og oplysningsarbejde. Læs mere på Landofhope.dk

Priser

SoMe annonce
850,-
Grafisk opsætning af annonce til Facebook, Instagram etc.
Online annonce
1400,-
Grafisk opsætning af statisk online annonce
Dynamisk annonce
3800,-
Grafisk opsætning af dynamisk online annonce
Annonce til print
2400,-
Grafisk opsætning af annonce til avis, magasin etc.

Bestil din annonce her

--------------------------------------------------


Vi donerer 10% af beløbet til velgørende formål. Du bestemmer hvad pengene skal gå til:

Børns VilkårIas DanmarkLand of HopeØnsker ikke at støtte

Ved at udfylde denne formular accepterer du at vi gemmer dine indtastede data.

Priserne er inkl. grafisk udkast, opsætning og 3 korrekturgange. Evt billedlicens, fotoarbejde og tekstskrivning er ikke inkluderet. Ønskes nogle af disse ydelser, aftales det separat. Grapha donerer selv 10% af fakturaens fulde beløb til det valgte formål. Du modtager en bekræftelse af det overførte beløb som dokumentation. Trykpriser bliver regnet individuelt pr. opgave, da prisen afhænger af format, oplag, kvalitet osv. Alle priser er ex. moms og levering.